Σκοπός της ΕΤΕΜ είναι να δημιουργεί αξία και βιώσιμα προϊόντα που θα αποτελούν σημείο αναφοράς στον κλάδο ακινήτων και τον κατασκευαστικό κλάδο. Δεν αποτελεί τυχαία η επιλογή των συστημάτων της σε τρία από τα πιο πολυβραβευμένα κτιριακά οικοδομήματα στην Αττική.

Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ Ε85, Ε45 και Ε75 σε ένα κτίριο ορόσημο της Αθήνας, το «THE ORBIT» που διακρίνεται για τις χαρακτηριστικές φουτουριστικές γραμμές και πράσινο χαρακτήρα του και το οποίο απέσπασε την ύψιστη διάκριση (PLATINUM βραβείο) στη συνολική ενότητα Νέες κατασκευές / New Projects καθώς και την υψηλότερη διάκριση (GOLD βραβείο) στην κατηγορία Best New Development – Office, στα Commercial Property Awards 2020.

Τα συστήματα της ΕΤΕΜ Ε75 και Ε85 έχουν εφαρμοστεί στο επίσης νέο κτήριο γραφείων “BUTTERFLY”, το οποίο απέσπασε το SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Renovation – Office στα Commercial Property Awards 2020. Το νέο κτίριο γραφείων της Noval Property στο Χαλάνδρι ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2019 με περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED (Gold). Χαρακτηριστικό του βιοκλιματικού σχεδιασμού του κτιρίου είναι η κάλυψη όλων των δωμάτων σε κάθε επίπεδο του κτιρίου από φύτευση.

Ακόμα στο πολυσύχναστο και εμβληματικό River West έχουν χρησιμοποιηθεί τα συστήματα ΕΤΕΜ Ε85, Ε45 και Ε97 Bravo. Το River West αποτελεί πρότυπο εμπορικό κέντρο με εξαιρετική υποδομή και λειτουργικότητα και γι’ αυτό δικαίως βραβεύτηκε στα Fire & Emergency Excellence Awards 2020 με την υψηλότερη διάκριση (βραβείο GOLD) στην ενότητα «Εγκαταστάσεις» για το επίπεδο ασφάλειας και τη συνολική διαχείριση της ασφάλειας των εγκαταστάσεών του, καθώς και με το βραβείο BRONZE στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες» για την εξαιρετική ανταπόκρισή του σε ενδεχόμενο συμβάν.