Στην καρδιά του παραθαλάσσιου χωριού Γύθειο, στην Λακωνική Μάνη, και σε μοναδικό σημείο με θέα στη θάλασσα, το 4* αστέρων ξενοδοχείο Las Hotel & Spa αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο χαλάρωσης για το σώμα και το πνεύμα.
Στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής η νέα ξενοδοχειακή μονάδα προσφέρει στον επισκέπτη αίσθηση απόλυτης ηρεμίας χάρη στους ατμοσφαιρικούς εσωτερικούς χώρους της, την εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα μοντέρνα διακόσμηση της και την έντονη παρουσία του χαλαρωτικού στοιχείου του νερού, εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν ιδανικές διακοπές, με αρμονία, ξεκούραση και άψογη εξυπηρέτηση!

Για τους λάτρεις της άνεσης, το 4* αστέρων LAS HOTEL & SPA είναι ένα ολοκληρωμένο μενού περιποιήσεων και υπηρεσιών εναρμονισμένων με τη σύγχρονη ζωή. Διαθέτει 55 δωμάτια, σουίτες, 2 συναρπαστικά εστιατόρια, roof garden πισίνα και μπαρ, γυμναστήριο, συνεδριακό κέντρο και κέντρο σπα και ευεξίας με έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Κάθε λεπτομέρεια στη διαμόρφωση των χώρων βασίζεται στα προηγμένα συστήματα αλουμινίου ALUMNCO και στη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την εταιρεία για προσοχή στη λεπτομέρεια και την εξασφάλιση μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας διαμονής προς όφελος των επισκεπτών.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα με τα τελευταίας γενιάς ανασυρόμενα συστήματα αλουμινίου ALUMINCO εξαιρετικής ποιότητας και λειτουργικότητας ενώ τα συστήματα σκίασης (σκιάδια και πέργκολές)  που χρησιμοποιήθηκαν στην πρόσοψη του κτιρίου και στους κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν όχι μόνο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χάρη στην μειωμένη απαιτούμενη ενέργεια για κλιματισμό του χώρου.

Η αισθητική αλλά και η ασφάλεια της ξενοδοχειακής μονάδας ολοκληρώθηκε με τη σειρά γυάλινου κάγκελου Crystalline της ALUMINCO που ενσωματώθηκε τέλεια με το περιβάλλον, προσφέροντας περισσότερη διαφάνεια, φωτεινότητα και λειτουργικότητα.