Το επιτυχημένο ετήσιο πρόγραμμα 600 ωρών της ALUMIL Academy, μετά την επιτυχία της πρώτης χρονιάς και την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών, περιμένει τους νέους εκπαιδευόμενους, που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον κατασκευαστικό κόσμο του αλουμινίου σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Μια σχολή που σχεδιάστηκε για ‘ σένα
Η Ακαδημία της ALUMIL αποτελεί μια πρωτοβουλία της εταιρείας με σκοπό την εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου και την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν το ξεκίνημά τους σε έναν κλάδο με μεγάλες επαγγελματικές προοπτικές.

Όλα αυτά με την εγγύηση του ισχυρού ονόματος της ALUMIL, που για πάνω από 3 δεκαετίες αποδεικνύει σταθερά ότι είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα και μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Η ευρύτατη αυτή διεθνής εμπειρία μεταλαμπαδεύεται στην Ακαδημία, με στόχο την ανάδειξη νέων και καταρτισμένων Τεχνιτών Κουφωμάτων Αλουμινίου.

, Σπούδασε «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» στην ALUMIL Academy, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Τι κάνει ένας «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου»;
Ο «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» είναι ο άνθρωπος που δίνει μορφή στο όραμα της ALUMIL. Είναι εκείνος που έρχεται σε άμεση επαφή με τον πελάτη, αναγνωρίζει τις ανάγκες του χώρου του, του προτείνει την κατάλληλη λύση και εν τέλει κατασκευάζει και εγκαθιστά τα κουφώματα αλουμινίου.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό επάγγελμα, που απαιτεί βαθιά γνώση του αντικειμένου, αντίληψη σχετικά με τον εκάστοτε χώρο ανάληψης έργου και φυσικά επικοινωνιακές δεξιότητες για την ομαλότερη και αποτελεσματική επαφή με τον ιδιώτη. Όλα αυτά διδάσκονται στην ALUMIL Academy από έμπειρους καθηγητές, που έχουν μακρόχρονη πορεία στον χώρο και μπορούν να καθοδηγήσουν κάθε νέο που κάνει τα πρώτα του βήματα, προετοιμάζοντάς τον για τις προκλήσεις που θα συναντήσει κατά την επαγγελματική του δραστηριοποίηση στον χώρο.

, Σπούδασε «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» στην ALUMIL Academy, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών
Το πρόγραμμα σπουδών της ALUMIL Academy διαρκεί ένα έτος και χωρίζεται σε δυο ακαδημαϊκά εξάμηνα φοίτησης, με θεωρητική και εργαστηριακή κατάρτιση. Συνολικά η διάρκεια του προγράμματος αγγίζει τις 600 διδακτικές ώρες. Ουσιαστικά, κατά το θεωρητικό κομμάτι, ο σπουδαστής διδάσκεται αναλυτικά για το αλουμίνιο, τις εφαρμογές του, την αντοχή υλικών, το επάγγελμα του κατασκευαστή και την εξέλιξή του μέσα στον χρόνο, ενώ παράλληλα μαθαίνει να διαβάζει σχέδια μηχανικού, κατανοεί σε βάθος τα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και στεγάνωσης των κουφωμάτων και καθοδηγείται στο να τηρεί όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας κατά την εργασία του. Σε συνδυασμό με τη θεωρητική γνώση, μέσα από τα πολύπλευρα εργαστηριακά μαθήματα, ο σπουδαστής έρχεται σε άμεση επαφή με το αντικείμενο, εκπαιδεύεται πάνω σε μηχανολογικό εξοπλισμό και κάνει πρακτική εξάσκηση στη συναρμολόγηση και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου, υπό την επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτών.

, Σπούδασε «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» στην ALUMIL Academy, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το επαγγελματικό σου μέλλον όπως σου αξίζει
«Η γνώση είναι δύναμη»! Αυτό είναι το μότο που εκφράζει ιδανικά το όραμα της ALUMIL Academy. Το ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα 600 ωρών σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις σε έναν κλάδο με μεγάλη ανάπτυξη και πολλές ευκαιρίες επαγγελματικές αποκατάστασης. Με το πέρας της φοίτησής σου, θα είσαι κάτοχος του διπλώματος Alumil Academy στην ειδικότητα «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου», ενώ επιπρόσθετα θα μπορείς να πιστοποιηθείς από ανεξάρτητο φορέα για τις γνώσεις και δεξιότητές σου. Έτσι, θα εισέλθεις στην αγορά εργασίας πατώντας σε γερές βάσεις, για να καλύψεις θέσεις όπως: τεχνίτης κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου, τεχνίτης σε εταιρείες διέλασης, υπάλληλος επιχείρησης που ασχολείται με την εμπορία συστημάτων αλουμινίου κ.ά. Η πρώτη μέρα της επαγγελματικής σου ζωής ξεκινάει από την ALUMIL Academy!

, Σπούδασε «Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου» στην ALUMIL Academy, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Τα τμήματα θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις της ALUMIL σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος της ALUMIL Academy θα επικοινωνήσει μαζί σου. Κλείσε… την πρώτη θέση στο μέλλον σου!