Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου- Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών με επίκαιρα θέματα για τον Κλάδο, όπως “Εξοικονόμηση Ενέργειας – Εκπαίδευση – Πιστοποίηση – Καινοτομία”.

Το σημαντικό γεγονός του Κλάδου θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή έως Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτειο Μέγαρο) σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia & Profilgroup, που έχουν αναλάβει την Οργανωτική Υποστήριξη του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν Κατασκευαστές, στελέχη της Βιομηχανίας, λοιποί Επαγγελματίες του κλάδου, Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία από όλη την Ελλάδα, τόσο δια ζώσης, όσο και εξ’ αποστάσεως, καθώς αυτό θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή.

– Φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στον χώρο του Συνεδρίου, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού. Για τη συμπλήρωση των συμμετεχόντων με φυσική παρουσία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

– Ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) για τους εγγεγραμμένους συνέδρους από όλη την Ελλάδα.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να ενημερώνεστε για το Συνέδριο καθώς η σελίδα θα ανανεώνεται συχνά.
http://povas8.profilgroup.gr/

Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το συνέδριο δια ζώσης και επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε στο Αγρίνιο, παρακαλούμε στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχετε με τα ξενοδοχεία να αναφέρετε ότι αφορά το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ ώστε να σας ενημερώσουν για τις ειδικές τιμές που έχουν προσφέρει.

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι χωρίς χρέωση.