Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε 18 – 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο «METROPOLITAN EXPO» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις συναδέλφων κατασκευαστών για θέματα που αφορούν την ποιοτική εγκατάσταση των κουφωμάτων, την εκπαίδευση & πιστοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου, το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ, το Ευρωπαϊκό έργο METVET κ.α.

Το Σάββατο 19/10/2019 η ΠΟΒΑΣ διοργάνωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Η συνεισφορά της Εκπαίδευσης στην Απασχόληση και την Οικονομία». Ομιλητές ήταν ο κος Μιχάλης Τζάμαλης Επιστημονικό Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η κα Κατερίνα Καλαϊτζάκη Τομεάρχης Πληροφορικής – Οικονομίας και Διοίκησης / Εκπαιδευτικός Σιβιτανιδείου Σχολής, ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ και ο Δρ. Χάρης Δούκας Αν. Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκεφτήκαν την έκθεση, τους εξέχοντες ομιλητές καθώς και τους διοργανωτές για την συνεργασία.