Η ΠΟΒΑΣ ακολουθώντας το πρόγραμμα ενημέρωσης των κατασκευαστών ανά την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Σωματείο της Άρτας πραγματοποίησε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 σεμινάριο για το «Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής» της ΠΟΒΑΣ και το «Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 40 και πλέον κατασκευαστές μέλη του Σωματείου, οι οποίοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητά του και τη δυνατότητα επίλυσης αποριών και απαντήσεων σε ερωτήσεις που τέθηκαν κατά τη διάρκειά του.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ο νέος Πρόεδρος του Σωματείου Άρτας κ. Δημοσθένης Θεοδωρής έκοψε την πίτα ευχόμενους σε όλους υγεία, καλές δουλειές και δύναμη στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του κλάδου.

Σημαντική ήταν η παρουσία συναδέλφων από τα Τρίκαλα και το Αγρίνιο οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις στα προβλήματα καθημερινότητας και όχι μόνο.

Οι κ.κ. Θεόφιλος Παγιάτης Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Λάζαρος Ασλανίδης Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Στέλιος Λαμπρακόπουλος Επιστημονικός Σύμβουλος και υπεύθυνος εκπαίδευσης & πιστοποίησης της ΠΟΒΑΣ, Χρήστος Γκαραγκούνης Πρόεδρος του Σωματείου Τρικάλων, Βασίλειος Νικολέτας Πρόεδρος του Σωματείου Αιτωλοακαρνανίας και άλλοι συνάδελφοι, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους διότι αν και επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ τόνισε ότι το αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας που γίνεται στην Ομοσπονδία και η καλλιέργεια κλίματος συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των κατασκευαστών,  γίνονται αντιληπτά πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα.