Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο «Σύνδεσμος Σιδηρουργών και Κατασκευαστών Αλουμινίου – Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, πραγματοποίησε την ετήσια εορτή του Ευαγγελιστή Ματθαίου.

Ο Μέγας Εσπερινός εψάλη το απόγευμα της Παρασκευής 15/11/2019 στο μαγευτικό ξωκλήσι του Αγίου Ματθαίου στο Πενταμόδι Μαλεβιζίου και ανήμερα το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 εψάλη η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου Κουνάλη Ιεροκήρυκος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης μετά από πρόσκληση, παρευρέθηκε στον διήμερο εορτασμό καθώς και στις παράπλευρες εκδηλώσεις που ακολούθησαν.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου κος Χαράλαμπος Λεκάκης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων “Ο Ήφαιστος” κος Ιωάννης Στριλιγκάς.

Πολλοί συνάδελφοι με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στο διήμερο των εκδηλώσεων καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών καταστημάτων και βιομηχανιών.

Την εικόνα του Ευαγγελιστή Ματθαίου σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Ηρακλείου όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Στριλιγκάς, θα φιλοξενήσει φέτος η εταιρεία του κυρίου Στέφανου Σενετάκη και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου, ο οποίος προσέφερε και το σχετικό κέρασμα σε κέντρο διασκέδασης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Κατά την παραμονή του ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί βιοτεχνίες κατασκευαστών, καθώς και να συνομιλήσει με αρκετούς συναδέλφους για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Κατά την αναχώρησή του ευχαρίστησε άπαντες για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα είναι πάλι κοντά τους, προκειμένου να συμμετέχει στο προγραμματισμένο σεμινάριο για τη Σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής, το Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ και το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στις 29/11/2019.