Από το 2017 η Domus πρωτοστατεί στην αντιμικροβιακή επεξεργασία με τα πόμολα Euro. Τώρα η Domus, απαντώντας στις ανάγκες της σημερινής πραγματικότητας, εγκαινιάζει τη νέα «Αντιμικροβιακή Εποχή Domus», με πλήρη αντιμικροβιακή σειρά, που περιλαμβάνει όλα τα «καλά» προϊόντα της, Μηχανισμό Ανοιγοανάκλισης X-100, Σπανιολέτα Ανοιγομένου, Αρχιτεκτονικά πόμολα, Πόμολα Euro, DSL, D-FENDER και Πρόσθετη Ασφάλεια WK+.

Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και για εσάς να παροτρύνετε τον πελάτη σας, κατασκευαστή ή τελικό καταναλωτή, να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν, ώστε να προστατευθεί από τα μικρόβια για μια ζωή! Πρόκειται για προϊόντα που αφορούν όσο ποτέ την εποχή μας και επιπλέον θα είστε από τους πρώτους που θα μιλήσει με αυτούς τους όρους στο πελατολόγιό του.

Πέρα από την προσωπική μου διαβεβαίωση, σας παραθέτω και το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα των νέων μας προϊόντων απέναντι στα μικρόβια. Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από φέτος η Domus αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Μίας οικογένειας αποτελούμενης από ελληνικές, εξωστρεφείς, παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις, που οραματίζεται μία Ελλάδα που καινοτομεί, παράγει και εξάγει.

Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό, ειδικά τώρα που οι Έλληνες αποδεικνύουμε πόσα επιτυγχάνουμε ενωμένοι!

Τώρα είναι η στιγμή όλοι μας, με αισιοδοξία και εργατικότητα να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Κουνέλης