Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame έχει ήδη εισέλθει στην αγορά με σημαντικά έργα σε πολυτελείς κατοικίες και συνεχώς κερδίζει έδαφος σαν μια premium επιλογή, αφού όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αλουμινίου το επιλέγουν για τις κατασκευές τους.

Η Europa προχώρησε σε νέο σεμινάριο για το Europa Minimal Frame σε κατασκευαστές που επιθυμούν και αποφασίζουν να εκπαιδευτούν στο νέο σύστημα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από τον R&D Manager της Europa κο Παντελή Σφήκα.

, Νέο σεμινάριο για το σύστημα EUROPA MINIMAL FRAME σε κατακευαστές, Κτίσμα & Αλουμίνιο
Το παρών έδωσαν δέκα κατασκευαστές αλουμινίου, κυρίως από την επαρχία, οι οποίοι έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το νέο σύστημα, την κατασκευή, τις προδιαγραφές και τις επιδόσεις του.

Το νέο σύστημα Europa Minimal Frame έφερε νέα δεδομένα στα minimal αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στην αγορά, λαμβάνοντας την ύψιστη αναγνώριση διεθνώς στο design με βραβείο Red Dot Award: Product Design 2022 στην κατηγορία Interior Design Elements και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα προϊόντα υψηλού κύρους και ανώτερης σχεδίασης, με το πλέον υψηλό επίπεδο καινοτομίας, λειτουργικότητας και μακροζωίας, με την σφραγίδα Red Dot.

Η Europa μέσα σε δύο χρόνια από τη πρώτη του κυκλοφορία, έχει καταφέρει να αναπτύξει τους κατασκευαστές που κατασκευάζουν το σύστημα σε μια λίστα που αποτελείται από περισσότερους των 30 κατασκευαστών σε όλη την επικράτεια, και αναμένεται με προσπάθεια, τόσο της εταιρείας όσο και των ίδιων των κατασκευαστών ο αριθμός αυτός να αυξηθεί εντός του επόμενου διαστήματος.