Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ξεκινάει ακόμα πιο δυναμικά το νέο κύκλο της διαφημιστικής της προβολής στα τηλεοπτικά μέσα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του Ελληνικού Αλουμινίου στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ» που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το τηλεοπτικό σποτ με βασικό μήνυμα “ Βάλε Ελληνικό Αλουμίνιο” προβάλει ανθρώπινους χαρακτήρες τους οποίους όλοι έχουμε συναντήσει. Μία ελληνική οικογένεια η οποία χαίρεται την κάθε στιγμή και απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου.

To σποτ επικεντρώνεται με άμεσο και δημιουργικό τρόπο στην αντοχή, στην πολυετή διάρκεια, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην ασφάλεια, στον συνδυασμό σχεδίων και χρωμάτων και φυσικά στην ελληνικότητα αναδεικνύοντας διακριτικά το όφελος που προκύπτει από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Η προβολή του TV spotθα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 9/01 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με ένα δυναμικό πλάνο media, που θα ταξιδέψει για ακόμα μία φορά το αλουμίνιο, από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία της με το κοινό η ΕΕΑ προχώρησε στη δημιουργία δικού της καναλιού στο YouTube που αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή digital μέσα στην Ελλάδα.

Περισσότερα στο https://youtu.be/qvt0RCVxR_c

Η διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιείται με τη συνεισφορά των εταιρειών μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου: ΜΥΤILINEOS, ALUMIL, EXALCO, ELVIAL, ALFA, ALUMINCO, ETEM, EUROPA, και ΝΕΟΚΕΜ.