Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην πόλη της Βέροιας το πρώτο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο για το 2020. Στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχαν εκτός από τα μέλη του Δ.Σ., μέλη του σωματείου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, του σωματείου Ν. Ροδόπης, του σωματείου Ν. Τρικάλων, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Συνθετικών Κουφωμάτων και φυσικά οι οικοδεσπότες από το σωματείο του Ν. Ημαθίας.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία διεξήχθη σε ένα ευχάριστο κλίμα με ανταλλαγή ευχών για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευημερία, ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης προχώρησε στην έναρξη των εργασιών. Τα βασικά θέματα που απασχόλησαν το διευρυμένο Δ.Σ. ήταν η διεξαγωγή των δύο προσυνεδριακών εκδηλώσεων στην Κομοτηνή (28 Μαρτίου 2020) και στο Ηράκλειο Κρήτης (09 Μαΐου 2020), καθώς και του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Αγρίνιο. Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι δράσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατασκευαστών προσανατολισμένα στη βελτίωση των συνθηκών εντός των οποίων επιχειρούν. Τα δύο Προσυνέδρια και το Συνέδριο αποτελούν πολύ σημαντικά γεγονότα για την ΠΟΒΑΣ διότι παρέχουν τη δυνατότητα σε όλη την παραγωγική αλυσίδα του κλάδου να ανταλλάξει απόψεις και να διασφαλίσει την συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τη σύνθεση νέων ιδεών.

Το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Ν. Ημαθίας για τη φιλοξενία και την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και το Δήμο Βεροίας για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.