Η Inver East Med ως μέλος της μεγάλης οικογένειας της Sherwin-Williams συμμετείχε στην ξενοδοχειακή έκθεση ΧΕΝΙΑ η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερό μας οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τέσσερις συλλογές Υπερανθεκτικών πούδρων Syntha Pulvin HD.
Vision 2020 – Συλλογή χρωμάτων Color Trends
Anodite – Συλλογή χρωμάτων προσομοίωσης ανοδίωσης
Fine Texture – Συλλογή πουδρών σε υφή ψιλού σαγρέ
Special Effects – Συλλογή με τα πιο εμπορικά χρώματα της τελευταίας δεκαετίας

Επίσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τομές από τις συνεργαζόμενες μεγαλύτερες εταιρείες κουφωμάτων αλουμινίου βαμμένες με τα Υπερανθεκτικά χρώματα Syntha Pulvin. Πιο συγκεκριμένα:

Alumil
Σύστημα: M630
Χρώμα: FTX HD Ral 7021

Elvial
Σύστημα: Iconic Minimal Look, Με την τεχνολογία Elvial Pre-Anodizing 2IN1 για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία
Χρώμα: Anodite Black C35

Etem
Σύστημα: ES38
Χρώμα: Mat HD Ral 7016

Europa
Σύστημα: Hybrid A40 HS
Χρώμα: Vision Blue Telica 30856

Exalco
Σύστημα: Albio 225
Χρώμα: Vision Light Bronze

Profilco
Σύστημα: PR63S
Χρώμα: FTX Colima

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρισκόταν εκεί και τις τρείς ημέρες της έκθεσης ενημερώνοντας τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και κατασκευαστικού κλάδου για τη σημασία των υπερανθεκτικών πουδρών στα κουφώματα και τις μεταλλικές κατασκευές που εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Το αυξημένο ενδιαφέρον των αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών αλλά και των ιδιωτών ξενοδόχων επιβεβαίωσε ότι το χρώμα στα αλουμίνια εξακολουθεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για την αισθητική τους αναβάθμιση και την διάρκεια ζωής τους, γεγονός που μας ωθεί στην διαρκή ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων.