Με κεντρικό μήνυμα NOW FOR TOMORROW, η EXALCO συμμετείχε στην 10η διοργάνωση του ΕΣΩ, του μεγαλύτερου συνεδρίου για την Αρχιτεκτονική και το Interior Design στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση.

Στην μεταπανδημική αυτή γιορτή του design, ερχόμενοι σε επαφή με διακεκριμένους ανθρώπους των τεχνών και του design, καθώς και με σπουδαίους επαγγελματίες του αρχιτεκτονικού κλάδου, στόχος της εταιρείας ήταν να εμπνεύσει, να εμπνευστεί και συνάμα να καλλιεργήσει το όραμα για έναν πιο όμορφο και βιώσιμο κόσμο.

, Η EXALCO στο ΕΣΩ 2022. Σήμερα για το αύριο, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Με κύριο θέμα την βιωσιμότητα του πλανήτη και το μέλλον των κατασκευών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στο εταιρικό της stand, η έμπειρη ομάδα της EXALCO υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών, παρουσιάζοντας καινοτόμες σειρές συστημάτων αλουμινίου κορυφαίας αισθητικής και προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις για βιώσιμη αρχιτεκτονική και “πράσινο” σχεδιασμό.

Σε κλίμα χαράς η EXALCO ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ΕΣΩ 2022 και κατάφερε να επισφραγίσει νέες συνεργασίες, ανανεώνοντας το ραντεβού της με πολλούς συνεργάτες στο νέο showroom της εταιρείας στο Καματερό.

EXALCO
Shaping the future of construction.
NOW FOR TOMORROW