Η Europa απέσπασε δύο ακόμα βραβεία στα Sales Excellence Awards 2021! Πιο συγκεκριμένα απέσπασε GOLD Βραβείο στην κατηγορία “Αναδιοργάνωση Τμήματος Πωλήσεων  ή Δικτύου Πωλήσεων” και SILVER Βραβείο στην κατηγορία “Καλές πρακτικές και ευέλικτες (agile) στρατηγικές τον καιρό της πανδημίας”.

Στην πρώτη κατηγορία η Europa βραβεύτηκε για την αναδιοργάνωση του δικτύου πωλήσεων στην Επαρχία, όπου μέσω οργανωμένου πλάνου και αναλυτικού σχεδιασμού επιτεύχθηκαν εξαιρετικά αποτελέσματα και θεαματική άνοδος πωλήσεων για το έτος 2020. Τα αποτελέσματα ενίσχυσαν ουσιαστικά την ανταγωνιστική θέση της Europa και επιβεβαίωσαν την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά.

Στην δεύτερη, αντίστοιχα, για το πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία με τίτλο «Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε Europa»! Στο σχέδιο αυτό αναγνωρίστηκε η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα της Europa την περίοδο της πανδημίας του COVID-19, συνδυάζοντας άψογα τόσο την ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας.

Τα βραβεία παραλήφθηκαν από τις Διευθύνσεις των αντίστοιχων τμημάτων της εταιρείας την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Περιστύλιο Ζαππείου. Πιο συγκεκριμένα το Gold βραβείο για την κατηγορία της «Αναδιοργάνωσης Τμήματος Πωλήσεων ή Δικτύου Πωλήσεων» παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος κος Ανέστης Τάρλας, ενώ το βραβείο για την κατηγορία «Καλές πρακτικές και ευέλικτες (agile) στρατηγικές τον καιρό της πανδημίας» παρέλαβαν η κα Δήμητρα Κοντρογιάννη HR Director της Europa και ο κος Νίκος Φλώρος, Υπεύθυνος Ασφαλείας και Περιβάλλοντος της Europa.

Η διπλή βράβευση στα Sales Excellence Awards 2021 αποτελεί επισφράγιση της πολύπλευρης κουλτούρας της Europa, που συνδυάζει άριστα την πελατοκεντρική νοοτροπία της, με την διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων της και των συνεργατών της σε όλα τα επίπεδα.