Η Elvial συμμετείχε στο 2ο The Architect Show που διεξήχθη 4-5 Μαΐου στο Helexpo Athens. Ένα έξυπνο concept, που ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική και το Design.              
Το the Archtect show επέλεξε η Elvial για να παρουσιάσει ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!!
ELVI
ΑL PRE – ANODIZING 2 in 1 !!

Όπως πάντα η Elvial πρώτη στην Ελλάδα εγκατέστησε την  3η μονάδα στην Ευρώπη και 5η στον κόσμο με την μέθοδο PRE- ANODIZING και είναι πλέον η μοναδική που εξασφαλίζει την διαχρονικότητα της ποιοτικής βαφής αλουμινίου ακόμα και πάνω στην θάλασσα !!! Ένα χρόνιο θέμα που απασχολούσε όλους τους εμπλεκόμενους, βρήκε την οριστική του λύση, ΜΟΝΟ στην Elvial !!
Η επιτυχία αυτή ήρθε μετά την ολοκλήρωση μιας επένδυσης , μέρους του συνολικού επενδυτικού πακέτου που συνεχίζει να εξελίσσεται , ύψους 5,5 εκκ. ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή κιόλας, το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν τεράστιο, όπως και η ευχάριστη έκπληξη τους, μετά την ενημέρωση τους από τους ανθρώπους της Elvial. Η ικανοποίηση τους για το πλεονέκτημα που τους παρέχεται ήταν έκδηλη , ενώ συχνά ήταν τα σχόλια πως πρόκειται  για το σημαντικότερο τεχνικό γεγονός των τελευταίων ετών !!    

Πολλοί εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά την εφαρμογή της τεχνολογικής αιχμής , κάτι που τα στελέχη της Elvialανέλαβαν να οργανώσουν το επόμενο διάστημα. Ευχαριστούμε το πλήθος των αρχιτεκτόνων και όλων των μηχανικών για την αποδοχή και τα καλά τους σχόλια.