H ALUMIL Academy, η πρώτη σχολή για τον κλάδο του Αλουμινίου στην Ελλάδα, ξεκινάει τον Φεβρουάριο τη λειτουργία της στην Αθήνα! Μετά το πρόσφατο επιτυχημένο άνοιγμα της σχολής στη Θεσσαλονίκη, η Ακαδημία της ALUMIL για εκπαίδευση και κατάρτιση Κατασκευαστών Συστημάτων Αλουμινίου, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη εγγραφών της στην πρωτεύουσα.

Σε ποιους απευθύνεται η Ακαδημία;
➢ Σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον Κατασκευαστικό χώρο του Αλουμινίου.
➢ Σε όσους/όσες θέλουν να κάνουν στροφή στην επαγγελματική τους πορεία και να ανοίξουν ένα νέο μονοπάτι καριέρας, εισερχόμενοι/ες σε έναν κλάδο με τεράστια δυναμική και ευκαιρίες εργασίας.
➢ Σε ανθρώπους του Κατασκευαστικού κλάδου που αναζητούν τρόπο να αναπτύξουν περαιτέρω τις τεχνικές τους γνώσεις και να βελτιώσουν την επιχείρησή τους έναντι του ανταγωνισμού.

Περιεχόμενο και Διάρκεια σπουδών
Το πρόγραμμα της Επαγγελματικής Κατάρτισης προσφέρει ετήσιο κύκλο σπουδών χωρισμένο σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα και συνδυάζει θεωρητική διδασκαλία και πρακτική εφαρμογή. Τα μαθήματα γίνονται στα εργαστήρια της εταιρείας με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι της ALUMIL Academy θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες, που θα τους επιτρέπουν την κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου. Επιπλέον, θα λάβουν επίσημη διεθνή Πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το βρετανικό TQUK με τον τίτλο “Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου”.

Μετεκπαίδευση
Η αποφοίτηση από την ALUMIL Academy, παρέχει μια επιπλέον δυνατότητα στους σπουδαστές μας. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να προχωρήσουν με το δίμηνο πρόγραμμα εξειδίκευσης στα προηγμένα συστήματα SUPREME της ALUMIL και έτσι να εισέλθουν στην επίλεκτη ομάδα συνεργατών μας – κατασκευαστών των κορυφαίων συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας, διευρύνοντας το πεδίο δραστηριοτήτων τους.

Γιατί να ξεκινήσεις τις σπουδές σου στην ALUMIL Academy;
Ο κλάδος του Αλουμινίου είναι ο 2ος πιο εξαγωγικός στη χώρα μας με πολλαπλές δυνατότητες για έναν επαγγελματία. Η φοίτηση στην ALUMIL Academy, όχι μόνο παρέχει την απαραίτητη κατάρτιση για μια καριέρα στον κατασκευαστικό χώρο, αλλά επίσης συνδέει τον/την απόφοιτο με την αγορά εργασίας και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της ALUMIL.

Η έναρξη της ALUMIL Academy στην Αθήνα, εγκαινιάζει μια νέα σελίδα για τον χώρο της κατασκευής Συστημάτων Αλουμινίου και θέτει τις βάσεις για την ευρύτερη ανάπτυξή του στη χώρα μας. Το όραμα της ALUMIL για Κατασκευαστική Αριστεία, περνάει μέσα από την ALUMIL Academy.

Γίνε και εσύ μέρος του μέλλοντος!
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ALUMIL Academy.