Η ALUMIL θα βρίσκεται στην έκθεση XENIA που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα μεταξύ 23-25 Νοεμβρίου 2019. Η έκθεση XENIA αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρισμένες εκθέσεις του ξενοδοχειακού κλάδου στην Ελλάδα με έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών που αγγίζει τους 45.000.

Η εταιρεία θα υποδέχεται επισκέπτες στο Hall 2 – stand B35/C34 με καινοτόμες λύσεις για σύγχρονα Ξενοδοχεία. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μοναδικά προϊόντα για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους, που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία πραγματικών οάσεων χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν νέες καινοτόμες λύσεις για συρόμενα κουφώματα, που συνδυάζουν μοναδικό design, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική εργονομία.

Η σταθερή αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα, συνεπάγεται την επιτακτική ανάγκη αναζήτησης νέων, αναβαθμισμένων λύσεων που απευθύνονται σε ένα απαιτητικό κοινό που αναζητά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η παρουσία της ALUMIL στην έκθεση XENIA 2019 έρχεται για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ξενοδοχειακή ανάγκη.

Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.