Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 ο Σύλλογος Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Βασίλειο Νικολέτα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους  κ.κ. Θεόφιλο Παγιάτη Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ, Παναγιώτη Τσιχριτζή Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Στυλιανό Μπλέτσα Πρόεδρο του ΤΕΕ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Γεώργιο Παπαναστασίου Δήμαρχο Αγρινίου, Σπυρίδων Κωνσταντάρα Δήμαρχο Θέρμου, Δημήτριο Παπακωνσταντίνου Πρόεδρο Αρχιτεκτόνων Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Λάζαρο Ασλανίδη Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΟΒΑΣ και Δημοσθένη Θεοδωρή Πρόεδρο του Συλλόγου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών & Οξυγονοκολλητών Ν. Άρτας.

Στη συνέχεια ο κος Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Επιστημονικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας παρουσίασε το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ και συζήτηση για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» καθώς και το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα. Επίσης ο κ. Γιώργος Γαζεπίδης αναφέρθηκε στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου της ΠΟΒΑΣ που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Σεπτεμβρίου 2020 στην πόλη του Αγρινίου.

Τα στελέχη της ΠΟΒΑΣ με την ευκαιρία της επίσκεψής τους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησαν συναντήσεις με τοπικούς φορείς καθώς και τον Δήμαρχο της πόλης του Αγρινίου.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κοΒασίλειο Νικολέτα καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την πρόσκληση και την φιλοξενία.