Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κος Χρήστος Παπαευθυμίου, παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του «Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων» στη Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Σωματείου Τρικάλων κ. Χρήστος Γκαραγκούνης καθώς και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΠΟΒΑΣ Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος.

Συζητήθηκαν Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την εκπαίδευση των συναδέλφων. Ο κος Ιωακείμ Μπαχατήρογλου Πρόεδρος του Συλλόγου της Λάρισας αναφέρθηκε στον απολογισμό δράσης και τον προγραμματισμό οι οποίοι εγκρίθηκαν από τα μέλη της Συνέλευσης των μελών.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον κο Θεόφιλο Παγιάτη ο οποίος μεταξύ άλλων κατά τη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι, «η συνεχιζόμενη κρίση της ακρίβειας έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των νοικοκυριών που χρειάζεται πλέον να κάνουν περικοπές σε βασικές ανάγκες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα κλίμα απαισιοδοξίας καθώς πάνω από το 50% των πολιτών πιστεύουν ότι η οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα. Όμως ο κλάδος άντεξε στα δύσκολα και συνεχίζει να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες, μπορούμε λοιπόν να είμαστε συντηρητικά αισιόδοξοι για το επόμενο διάστημα».

, Η ΠΟΒΑΣ στη Λάρισα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και δείπνο προς τιμήν των καλεσμένων, όπου δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους. Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Ιωακείμ Μπαχατήρογλου καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση.