Σε συνέχεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κος Θεόφιλος Παγιάτης, παρευρέθηκε στην έναρξη του νέου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος της Architectural Aluminium Academy που ξεκίνησε στη Πάτρα το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, ενώ την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 παρέστη στην ολοκλήρωση του ίδιου κύκλου.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ συνεχάρη τους συνάδελφους κατασκευαστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν από την έναρξη του προγράμματος, μέχρι και την αποφοίτησή τους. Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε ανταλλαγή απόψεων, σχετικά με την πορεία του κλάδου, ενώ οι συνάδελφοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το σεμινάριο και την επιθυμία να πραγματοποιηθούν περισσότερα επιμορφωτικά σεμινάρια με επίκαιρη θεματολογία.

, Η ΠΟΒΑΣ στην Πάτρα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες του κλάδου. Επιπροσθέτως ενθαρρύνει τη συμμετοχή όλων των Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού του κλάδου.