Η Europa συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, αναπτύσσοντας νέα συστήματα και λύσεις για κάθε κατασκευή. Σήμερα η Europa φέρνει στην αγορά την νέα σήτα EUROPA PLISSE Deluxe+ (plus).

Η νέα σήτα EUROPA PLISSE Deluxe+ θα αντικαταστήσει την EUROPA PLISSE Deluxe, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του προηγούμενου μοντέλου, με πολλαπλές βελτιώσεις σε επίπεδο αισθητικής, λειτουργικότητας, αντοχής, αλλά και οικονομίας. Ο συνδυασμός ερπύστριας με plisse πανί την καθιστά σύστημα ανώτερης αισθητικής που προσδίδει στον χώρο μια αίσθηση προσιτής πολυτέλειας!

Το σύστημα σε λεπτομέρειες διαθέτει:
• Ειδικό πανί τύπου ακορντεόν (plisse), πλάτους 20mm, από πολυεστερικό υλικό μαύρης απόχρωσης (στη βασική έκδοση) ή γκρι πανί (κατόπιν παραγγελίας).
• Μετάδοση κίνησης με την χρήση ατσάλινου ελάσματος στο επάνω μέρος, προσφέροντας αθόρυβη λειτουργεία και ερπύστρια στο κάτω μέρος για υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο. Ο αναβαθμισμένος σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την χρήση χαμηλού κάτω οδηγού, επιτρέπει την ανεμπόδιστη διέλευση και τη δυνατότητα να παραμείνει ανοικτή στο επιθυμητό πλάτος.
• Κορδονάκια VECTRAN, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για υψηλή ανθεκτικότητα στην κίνηση και άψογη εμφάνιση του πανιού.
• Ελαφρώς σπαστό προφίλ για λεπτότερη και κομψότερη οπτική αισθητική.

Η EUROPA PLISSE Deluxe+ προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την προηγούμενη κάνοντας την πολυτέλεια προσιτή σε όλους!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ
ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ: Μέγιστες διαστάσεις: Πλάτος έως 180cm x ύψος 250cm
ΔΙΦΥΛΛΗ: Μέγιστες διαστάσεις: Πλάτος έως 300cm x ύψος 250cm

Το προηγούμενο μοντέλο, EUROPA PLISSE Deluxe, θα συνεχίσει να διατίθεται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Με την EUROPA PLISSE Deluxe+, κάνουμε τη διαφορά στα προϊόντα σήτας!

Για περισσότερες πληροφορίες οι κατασκευαστές μπορούν να απευθυνθούν στο Εμπορικό Δίκτυο EUROPA, ενώ η διάθεσή της στο εμπορικό δίκτυο γίνεται από την EUROPA PROFIL ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΒΕΕ.