Η Europa τοποθετείται απέναντι στην βία κατά των γυναικών και φωτογραφίζεται για καλό σκοπό! 21 άνδρες της Europa μαζί με την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Europa κα Ανούς Τζιρακιάν και την Υπεύθυνη του Προγράμματος ΕΚΕ της Europa κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν φωτογραφήθηκαν στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας για να στείλουν μήνυμα κατά της βίας των γυναικών. Στόχος της δράσης είναι να «δοθεί φωνή» στα χιλιάδες θύματα του συστημικού ρατσισμού και ιδιαίτερα της έμφυλης βίας.

Στους συμμετέχοντες δόθηκε από την Europa ένα ιδιαίτερο βραχιόλι, σχεδιασμένο από την Rich Passion αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Μέρος των εσόδων από το βραχιόλι που δόθηκε στα πλαίσια της δράσης θα διατεθούν στο Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών ΔΙΟΤΙΜΑ.

H ενέργεια έρχεται σε συνέχεια της χορηγίας της Europa στον σύλλογο της ΧΕΝ Κομοτηνής για την έκδοση του βιβλίου «ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ», όπου καταγράφονται ιστορίες γυναικών όπως έζησαν τέτοιες καταστάσεις και είχε σαν σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.