Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Etem στη διεθνή έκθεση BAU 2019, που πραγματοποιήθηκε 14-19 Ιανουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Εκεί, παρουσίασε ειδικές λύσεις, που ανταποκρίνονται πλήρως στις νέες τάσεις της Αρχιτεκτονικής.

Η ομάδα της Etem παρουσίασε στους επισκέπτες ενδεικτικά κάποιες από τις πιο πρόσφατες λύσεις της, όπως το σύστημα σκίασης δυναμικής όψεως Ε66 σε συνδυασμό με το υαλοπέτασμα Ε85, το σύστημα E68 με κρυφό φύλλο για πόρτες και παράθυρα, το ΝΕΟ Etem σύστημα στεγανής πέργκολας Ε67, την ομοεπίπεδη πόρτα Ε75 και άλλα. Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η ειδική τυπολογία σκιαδίων, με δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω κινητού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος η BAU έσπασε τα ρεκόρ σε διάφορα επίπεδα. Για πρώτη φορά, 2.250 εταιρείες από 45 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους για τον κατασκευαστικό κλάδο σε ένα τεράστιο εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας 200.000 τετραγωνικών μέτρων. Ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τους 250.000 και οι επισκέπτες από το εξωτερικό άγγιξαν το νέο ρεκόρ των 85.000.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η έναρξη της DigitalBAU, ενός νέου tradeshow για ψηφιακές λύσεις στον κατασκευαστικό κλάδο. Διοργανωτές της DigitalBAU θα είναι το Messe München σε συνεργασία με το Federal Association of the building software (Bundesverband Bausoftware – BVBS). Η DigitalBAU αναμένεται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κολωνία, 11 με 13 Φεβρουαρίου, 2020.

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι μας επισκεφθήκατε στο περίπτερό μας!