Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό η ΕΤΕΜ ένωσε τις δυνάμεις της στο σκοπό της TRIMORE και αποτέλεσε έναν από τους ουσιαστικούς συντελεστές της αθλητικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο, στις 25-27 Σεπτεμβρίου.

Τα ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα , τα οποία μάλιστα οι διοργανωτές επαναπροσδιόρισαν λόγω των συνθηκών, αλλά και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδια για όσους πραγματικά ήθελαν να αγωνιστούν. Περισσότεροι από 350 αθλητές αποφάσισαν τελικά να παρευρεθούν δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε αυτή την αθλητική και διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός.

Η παρουσία των σημαντικότερων τριαθλητών της χώρας μας, που συνενώθηκαν με πλήθος άλλων αθλητών, όλων των επιπέδων και ηλικιών, δημιούργησε ένα κλίμα ευγενούς ανταγωνισμού στο Τρίαθλο, το ISOMAN, την Κολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης και το Τρέξιμο Πόλης.

Η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό που επέδειξαν οι συμμετέχοντες για ακόμη μια φορά, οδηγεί την ΕΤΕΜ να στηρίζει ενεργά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις καθώς υπάρχει άμεση σχέση με τις αξίες που πρεσβεύει!