Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς παρουσίας στην αγορά, η ΕΤΕΜ δεσμεύεται για την εξυπηρέτηση των πελατών της με προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, δημιουργώντας και διατηρώντας με αυτό τον τρόπο μακροχρόνιες σχέσεις, που βασίζονται αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη, την ακεραιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες, στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή ολοκληρωμένων, βιώσιμων και καινοτόμων αρχιτεκτονικών λύσεων αλουμινίου, καθώς και εξατομικευμένων βιομηχανικών προφίλ.

Η ΕΤΕΜ εξελίσσεται και σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του τελικού χρήστη, ακολουθώντας πιστά μεθόδους και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον. Τα αναβαθμισμένα της συστήματα της σχεδιάζονται με τρόπο που βελτιστοποιούν τη χρήση πρώτων υλών, πετυχαίνοντας εξοικονόμηση ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωή τους, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εξασφαλίζοντας την αρχή της βιώσιμης χρήσης των φυσικών πόρων.

, ΕΤΕΜ: Μισός αιώνας πρωτοπορίας και συνεχίζουμε, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Μέσω της συνεχούς εξέλιξης σε υποδομές, προηγμένο εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η ΕΤΕΜ προσανατολίζεται στην καινοτομία και στη δημιουργία πρωτοποριακών συστημάτων που θα συνδυάζουν τη βιωσιμότητα με υψηλές ενεργειακές επιδόσεις.

Απώτερος σκοπός της ΕΤΕΜ είναι να ικανοποιήσει την ανάγκη για βελτίωση και αναβάθμιση της εμπειρίας ζωής των χρηστών των προϊόντων της.

Η γκάμα των συστημάτων της ΕΤΕΜ εμπλουτίζεται συνεχώς με καινοτόμες ευέλικτες λύσεις, σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλή ποιότητα. Όλα τα συστήματα της δοκιμάζονται και πιστοποιούνται από διαπιστευμένα Διεθνή Ιδρύματα, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις και τηρώντας αυστηρά τα ανώτερα πρότυπα ποιότητας.