Η Εταιρική Υπευθυνότητα για εμάς στην Etem, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και της καθημερινής μας λειτουργίας. Η Etem, εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαγράφει μία πορεία με αγάπη και σεβασμό στον εργαζόμενο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα συμμετείχαμε σε δύο εκδηλώσεις που είχαμε την τιμή να μας καλέσουν ως υποστηρικτές του έργου τους η 1η ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής και ο Σύλλογος Γονέων για την υποστηριζόμενη διαβίωση ατόμων με νοητική στέρηση Το Πέταγμα.

Πιο συγκεκριμένα, η 1η ΕΜΑΚ Περιφέρειας Αττικής μας παρέδωσε τιμητική πλακέτα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε προς τιμήν όλων των υποστηρικτών της και στην οποία παραβρέθηκαν, εκτός από τους Ανθρώπους της Μονάδας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γ. Δημαράς, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων.

Ο Σύλλογος Το Πέταγμα διοργάνωσε εκδήλωση γνωριμίας – ανοίγματος προς το κοινό στις δύο νέες στέγες του στα Βριλήσσια. Πρόκειται για ένα διώροφο κτήριο στη οδό Τροίας, το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα πραγματικά καλόγουστο και σύγχρονο σπίτι για τα παιδιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι, που καταφέραμε κι εμείς να στηρίξουμε την προσπάθεια ανακαίνισής του.

Δε μπορούμε να δεσμευτούμε ότι θα δώσουμε συνολική λύση σε όλα τα δύσκολα, που αντιμετωπίζει η τοπική και η ευρύτερη κοινωνία ή ο πλανήτης μας – και μακάρι κανείς να μην χρειαζόταν την υποστήριξη τη δική μας ή άλλων φορέων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε εκεί, κάθε φορά που μας χρειάζονται.