Το Σάββατο 23/01/2021 στις 11:00 πρόκειται να λάβει χώρα το 2ο Web Forum της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα έχει ως βασικό θέμα το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ».

Βασικός σκοπός της ΠΟΒΑΣ είναι η ενημέρωση των κατασκευαστών για το νέο πρόγραμμα και η συλλογή προτάσεων και απόψεων για τη βελτίωση αυτού. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι απόψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές, τα οποία θα αποτελέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κλάδου, κατά τις συναντήσεις που προγραμματίζει η ΠΟΒΑΣ με τους αρμόδιους φορείς.

Η βασική ενημερωτική παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της ΠΟΒΑΣ κ. Στέλιο Λαμπρακόπουλο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει διεξοδική συζήτηση για τα θέματα του προγράμματος αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, στην οποία θα συμμετέχουν από την πλευρά της ΠΟΒΑΣ ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης, ο Γ. Γραμματέας κ. Χρήστος Παπαευθυμίου και ο Αν. Ταμίας κ. Παντελής Σολιδάκης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πιστεύει ότι η συμμετοχή όλων των κατασκευαστών είναι σημαντική για να μπορέσουν να διαμορφωθούν όσο το δυνατό πληρέστερα οι προτάσεις του κλάδου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας κάνοντας κλικ εδώ.