ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
• Η πιο έξυπνα επιλεγμένη γκάμα θερμομονωτικών συστημάτων, για όλα τα πορτοφόλια
• BTO συστήματα στα μέτρα σου, με 50 χρόνια τεχνογνωσίας στο σχεδιασμό και παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων
• Υψηλή ποιότητα, καινοτομία και αισθητική που επιλέγουν Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί για τα πιο σημαντικά και διάσημα έργα εντός κι εκτός Ελλάδας
• Αντοχή προϊόντων στο χρόνο και δυνατό after sales service, με μισό αιώνα εμπειρίας και συνεχείς εκπαιδεύσεις

ETEM E38: Ανοιγόμενο σύστημα
Το κορυφαίο για θερμομόνωση & υδατοστεγανότητα στην κατηγορία του. Προηγμένη ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα με περιμετρικό μηχανισμό. Καλύπτει όλες τις κατασκευές με δυνατότητα επιλογής καμπύλων και ευθείων διατομών.

ΕΤΕΜ Ε32: Συρόμενο συστήμα
Το πιο οικονομικό στην κατηγορία του. Προηγμένη ασφάλεια με κλειδαριά πολλαπλών σημείων (κλειδώματα). Καλύπτει όλες τις κατασκευές και προσφέρει υψηλά επίπεδα στεγανότητας.

ETEM E45: Ανοιγόμενο σύστημα
Θερμομόνωση & υδατοστεγανότητα High End, σε τιμή μεσαίας κατηγορίας. Τα πιο απαιτητικά έργα στην Ελλάδα έχουν εφαρμογές Ε45. Προσφέρεται και με ειδικές λύσεις αντιδιαρρηκτικής προστασίας επιπέδου RC2 και κρυφού φύλλου που προσδίδει την απαραίτητη αρμονία στην όψη των κτηρίων. Με τα πιο δυνατά πιστοποιητικά στην κατηγορία του, διασφαλίζει την ποιότητα της Etem που γνωρίζετε.
*το βασικό προϊόν δεν περιλαμβάνει τα αφρώδη ενθέματα

ETEM E52: Συρόμενο συστήμα
Περισσότερο φως. Υψηλότερη αισθητική. Κορυφαία αντοχή. Ιδανικό για μεσαία μεγέθη και ανοίγματα. Προσφέρεται και σε έκδοση με λιγότερο αλουμίνιο στο κέντρο έως και 50%. Ο κάτω οδηγός παίρνει ειδικά σχεδιασμένο Inox με (μασίφ) αλουμίνιο και προσφέρει εύκολη κύλιση και αντοχή στον χρόνο. Διαθέτει τους πιο μεγάλους νεροχύτες για μεγαλύτερη στεγανότητα από το νερό της βροχής και έντονα καιρικά φαινόμενα. Σηκώνει διπλάσιο βάρος τζαμιού από αντίστοιχα στην κατηγορία του, δίνοντας την δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών υαλοπινάκων για περισσότερη ασφάλεια.

ΕΤΕΜ Ε75: Ανοιγόμενο σύστημα
Ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα για διαφορετικές ανάγκες θερμομόνωσης.
Με πολύ υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας. Κατάλληλο για μεγάλες μπαλκονόπορτες και παράθυρα και για κεντρική είσοδο. Υψηλή αισθητική με λιτές ορθογωνικές διατομές.
*το βασικό προϊόν δεν περιλαμβάνει τα αφρώδη ενθέματα

ETEM E50: Συρόμενο συστήμα
Το μόνο σύστημα στην κατηγορία του που μπορεί να λειτουργήσει μέχρι και 400 κιλά/κινούμενο φύλλο. Με εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και στεγανότητας σε αέρα και νερό. Ειδικές λύσεις για αυξημένες απαιτήσεις ηχομείωσης σε αστικά περιβάλλοντα – το μόνο σύστημα στην κατηγορία του που μπορεί να πάρει υαλοπίνακα 42mm. Δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα, και ειδική λύση Hotel Type. Εύκολη λειτουργία με μηχανισμό ανύψωσης. Υψηλή αισθητική με λιτές ορθογωνικές διατομές.
*Tο βασικό προϊόν δεν περιλαμβάνει τα αφρώδη ενθέματα