Με το βλέμμα μπροστά και με στόχο την ικανοποίηση και την κάλυψη των αναγκών της αγοράς η VERPAN δημιούργησε το 2021 δύο νέους χώρους, τους οποίους οι πελάτες της μπορούν να επισκεφτούν και να δουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων, αλλά και την ποιότητα και την τεχνογνωσία της VERPAN.

Το 1ο υποκατάστημα βρίσκεται στην Βέροια με πλήρη ανάπτυξη εκθεσιακού χώρου που περιλαμβάνει όλη τη γκάμα των προϊόντων καθώς και τμήμα παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλου.

Το 2ο υποκατάστημα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν τμήμα αποθήκης και παράδοσης προϊόντων, τμήμα εκθεσιακού χώρου όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα της VERPAN, τμήμα πωλήσεων καθώς και προσωπικό χώρο – γραφείο που διατίθεται στους πελάτες της προς εξυπηρέτηση τους.

, Δύο νέα υποκαταστήματα της VERPAN είναι πλέον γεγονός, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ταυτόχρονα και τα δυο υποκαταστήματα προσφέρονται για δειγματισμό και διαθέτουν γραφείο εξυπηρέτησης όπου ο εμπορικός αντιπρόσωπος θα μπορεί σε δικό του χώρο να εξυπηρετεί τον πελάτη του.

Στα σημεία αυτά μπορούν οι συνεργάτες της VERPAN να δουν από κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, την λεπτομέρεια και την ποιότητα των δημιουργιών της.

Μάλιστα και τα δυο υποκαταστήματα λειτουργούν με ραντεβού τηρώντας έτσι όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια.