Η εταιρεία PANIDIS, συνεχίζοντας απρόσκοπτα να επενδύει στην εύρεση καινοτόμων λύσεων για τον κατασκευαστικό τομέα, παρουσιάζει το νέο ολοκληρωμένο σύστημα διαχωριστικών αλουμινίου για υαλοπίνακες GF-20.

Προηγμένης τεχνικής αλλά και άψογης αισθητικής σχεδίασης, με φινίρισμα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής σε πολλές αποχρώσεις, το νέο σύστημα κατασκευάζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας και διακρίνεται για τη μεγάλη αξιοπιστία και λειτουργικότητα που προσφέρει.

Οι έξυπνες καινοτομίες στο σχεδιασμό του συμβάλλουν στη μείωση των αποθεμάτων και εξασφαλίζουν την ευέλικτη και γρήγορη κατασκευή του, χωρίς να προκαλούνται φθορές και αισθητικές ατέλειες στην κάσα ή στο διαχωριστικό προφίλ.

Είναι η ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Κύρια χαρακτηριστικά:
• Η κάσα κατασκευάζεται από 4 προφίλ αλουμινίου, 2 προφίλ μήκους 5,5 μέτρων (GF-20-01, GF-10-02) και 2 προφίλ μήκους 6 μέτρων (GF-20-02, GF- 20-03), με αποτέλεσμα τη μείωση της ποσότητας των αποθεμάτων και τον περιορισμό της φύρας των υλικών.

• Τα προφίλ αλουμινίου διατίθενται με πολλές επιλογές φινιρίσματος: φυσική ανοδίωση, σατινέ (inox look) ανοδίωση, μαύρη ανοδίωση ή ηλεκτροστατική βαφή με επιλογή από χρωματολόγιο παλέτας RAL.

• Τα προφίλ των διαχωριστικών τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, περιβάλλοντας αρμονικά την υποδομή, δημιουργώντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

• Διατίθεται με δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα πάχους από 8mm έως 10mm.

Συνδυάζεται απόλυτα με τα εξαρτήματα για την κατασκευή κάσας αλουμινίου, δημιουργώντας ένα υψηλό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

, Διαχωριστικά για υαλοπίνακες: Νέα ολοκληρωμένη λύση από την PANIDIS, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Για παραγγελίες ή/και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στα τηλέφωνα: 2310 780352 ή 210 5155430 και στο e-mail: info@panidis-sa.com.