Μετά την απόφαση του Δ.Σ. για υλοποίηση διαφημιστικής καμπάνιας με σκοπό την προώθηση των κουφωμάτων αλουμινίου, η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου προχώρησε στη δημιουργία TV spot με στόχο την προβολή του στα τηλεοπτικά μέσα πριν την έναρξη του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ.

Το νέο διαφημιστικό TV spot, διάρκειας 35’’, αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου, μέσα από ανέμελες καθημερινές οικογενειακές στιγμές. Αξίες όπως η αντοχή, η πολυετή διάρκεια, η εξοικονόμηση ενέργειας, η ασφάλεια, ο συνδυασμός σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και η ελληνικότητα αναδεικνύονται μέσα από το TVspot και ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι τα ελληνικά κουφώματα αλουμινίου είναι η καλύτερη επιλογή για ένα καλύτερο σπίτι.

Η προβολή του TV spot θα ξεκινήσει σήμερα Τετάρτη 9/12 σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιανουάριο 2021. Το νέο διαφημιστικό TV spot είναι διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της ΕΕΑ και μπορείτε να το δείτε στο σύνδεσμο https://youtu.be/qvt0RCVxR_c

Η διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιείται με την οικονομική συνεισφορά των εταιρειών μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου: ΜΥΤILINEOS, ALUMIL, EXALCO, ELVIAL, ALFA, ALUMINCO, ETEM, EUROPA, και ΝΕΟΚΕΜ.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου θέλει να ευχαριστήσει τόσο τις εταιρείες μέλη της όσο και τα στελέχη marketing των εταιριών αυτών, που συνέβαλαν ουσιαστικά σε αυτή την κοινή προσπάθεια του κλάδου και που για ακόμη μια φορά ανέδειξε τη συνεργασία ως εργαλείο για την επίτευξη του κοινού στόχου.

#valealouminio

#valeellinikoalouminio

#ellinikakoyfomataalouminiou

#alouminio

#exoikonomoautonomo

#eea

#antoxi_alouminio

#exoikonomisi_alouminio

#asfaleia_alouminio

#anakyklosi_alouminio

#Bάλε_Ελληνικό_Αλουμίνιο