Κάθε αρχιτεκτονικό σύστημα ALUMINCO είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με κορυφαίες επιδόσεις. Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Προσδίδει στυλ στο χώρο, εναρμονίζεται απόλυτα με το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον, αναβαθμίζει την αισθητική του, πρωτίστως όμως παρέχει τις κορυφαίες επιδόσεις για να βελτιώνει το ευ ζην των χρηστών.

Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει και να αποδίδει τα μέγιστα, το W4750 με πιστοποιημένο δείκτη θερμομόνωσης Uf από 1.2 W/m²K, εκτοξεύει, εξίσου συναρπαστικά, τις επιδόσεις σε αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντίσταση στην ανεμοπίεση σε πρόσφατη επίσημη μέτρηση από εντεταλμένη ομάδα του IFT Hellas στον ιδιόκτητο θάλαμο δοκιμών συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας, πιστοποιημένος από το γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim.

Το W4750, όντας ιδανικό για ιδιωτικές κατοικίες και κτίρια υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων και προδιαγραφών, αποδίδει άριστες επιδόσεις, με ανεμοπερατότητα κλάση 4, υδατοστεγανότητα Ε1200 και αντοχή στην ανεμοπίεση κλάση 5, υπογραμμίζοντας την πιστοποιημένη ανωτερότητα του συστήματος W4750.
ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Class 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ E1200
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ C5/B5
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Uf = 1,2 – 2,3 W/ m²K

Το W4750 δείχνει το όραμα της ALUMINCO για τα συστήματα αλουμινίου της επόμενης γενιάς. Τεχνολογικά προηγμένα συστήματα, κορυφαίας αισθητικής αξίας και με επιβλητικές επιδόσεις.