Το DOMa είναι ένα νέο διεθνές περιοδικό που πραγματεύεται τη διαδικασία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Εστιάζοντας περισσότερο στην διαδικασία παρά στο αποτέλεσμα, παρουσιάζει λευκώματα που συμπεριλαμβάνουν αρχειακό υλικό για πραγματοποιημένα έργα. Από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής, επιχειρείται η τεκμηρίωση της μεθόδου εργασίας κάθε δημιουργού.

Στο πρώτο τεύχος δημοσιεύεται υλικό από τα έργα ‘Hunters Point Library’ των Steven Holl Architects, ‘The OE House’ των Fake Industries Architectural Agonism + Aixopluc, ’22 Dwellings Housing Block in Barcelona’ των MAIO και ‘House no. 10 – House with Courtyard’ των MOS Architects.

Το περιοδικό είναι δίγλωσσο (Αγγλικά-Ελληνικά) και εκδίδεται σε τέσσερα τεύχη ετησίως. Κάθε λεύκωμα είναι διαθέσιμο και μεμονωμένα, ως αυτοτελής έκδοση.

Η ALUMINCO στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια οργανισμών αλλά και ενισχύει πρωτοβουλίες που απώτερο σκοπό έχουν να παρουσιάζουν έργα σε πρώτη δημοσίευση, άρθρα επικαιρότητας, δοκίμια για ιστορικά κτήρια, αφιερώματα πόλεων, συνεντεύξεις με καταξιωμένους αρχιτέκτονες και μικρά θέματα που σχετίζονται ευρύτερα με τον σχεδιασμό – φιλοδοξώντας να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, του ιστορικού – ερευνητή, του φοιτητή αλλά και του κάθε ενδιαφερόμενου για την ελληνική αρχιτεκτονική.