Η εταιρεία Α. & Σ. Μενούνος στο Περιστέρι με ενεργό και συνεχή συμμετοχή από το 1960, παρέχει σε εσάς ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες άριστης ποιότητας.
Παρέχει εξαίρετα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε απαίτηση και αρχιτεκτονική εφαρμογή. Το άριστο τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού τα μηχανήματα τα οποία διαθέτει είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζουν την ποιότητα της κατασκευής, τη λειτουργικότητα και την ελαχιστοποίηση των θορύβων.

Σε εμάς θα βρείτε
• Ρολλά – Γκαραζόπορτες
• Ελατήρια ρολών
• Βιομηχανικές πόρτες
Οι πολύσπαστες πόρτες είναι η κορυφαία λύση βιομηχανικής πόρτας από πλευράς ποιότητας, κατασκευής, ασφάλειας, αντοχής στη χρήση, λειτουργικότητας και φινέτσας.
• Δικτυωτά ρολλά
Οι ειδικά διαμορφωμένες γεμάτες (μασίφ) βέργες γαλβανισμένου σιδήρου διατομής Φ8 ενώνονται μεταξύ τους με ειδικούς συνδετήρες κατά τέτοιο τρόπο που να μην μπορούν αυτοί να ανοίξουν δημιουργώντας έτσι το συνολικό πλέγμα (δίχτυ) του ρολού.
Είναι τύπος ρολού κατασκευασμένος σε μεγάλο ποσοστό χειροποίητα αφού όλο το πλέγμα συναρμολογείται με μεγάλη επιμονή και υπομονή από έμπειρο τεχνικό προσωπικό.
• Ρολό Πολυκαρβονικό
Ηλεκτρικό ρολό διαφανές πολυκαρβονικό. Διαθέτει τηλεχειρισμό για αυτόματη λειτουργία ενώ εξαιτίας της διαφάνειας των φύλλων είναι εμφανές το εσωτερικό του καταστήματος όταν το ρολό είναι κλειστό. Τα πολυκαρβονικά ρολά χαρακτηρίζονται για την ανθεκτικότητα, την ασφάλεια και την αισθητική την οποία προσδίδουν στο χώρο σας.
• Διάτρητο ρολό από λαμαρίνα γαλβανιζέ
Διάτρητο ρολό από λαμαρίνα γαλβανιζέ με ηλεκτρική λειτουργία με χρήση τηλεχειριστηρίου. Τα διάτρητα ρολά είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για εμπορικά καταστήματα τα οποί κατά τη διάρκεια της νύχτας κι ενώ παραμένουν κλειστά διατηρούν τον εσωτερικό φωτισμό προκειμένου να είναι εμφανές στους περαστικούς το εμπόρευμα του καταστήματος.
• Ρολό από λαμαρίνα γαλβανιζέ κλειστού τύπου βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή RAL σε χρώμα της επιλογής σας.