Η Europa για ακόμη μια χρονιά θα στηρίξει συμμετέχοντας ενεργά στο 15ο Συνέδριο «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» που οργανώνεται στο Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη στις 4 έως και 6 Νοεμβρίου.

Η Europa θα έχει συμμετοχή με δύο περίπτερα στον χώρο του συνεδρίου, το Stand 29 και το Stand 34. Στο Stand 29 θα παρουσιαστεί ένα νέο σύστημα της εταιρείας που ολοκληρώνει την προϊοντική γκάμα των λύσεων EUROPA.

Στο Stand 34 θα παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατασκευαστών αλουμινίου με τίτλο EUROPA THE LAB που άνοιξε τις πύλες του πέρυσι και κλείνει ήδη τον Σεπτέμβριο τον έναν χρόνο λειτουργίας του.

Οι κατασκευαστές που θα επισκεφθούν το συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα στελέχη της Europa τόσο για τα νέα προϊόντα, όσο και για το πρόγραμμα EUROPA THE LAB και να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις του κλάδου και της εταιρείας.

Παράλληλα στο πλαίσιο του συνεδρίου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η 2η ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ», σε συνεργασία με το ΕΙΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής).

Η Europa σταθερά παρούσα στις εξελίξεις του χώρου, περιμένει τους κατασκευαστές και στο φετινό συνέδριο.