Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Europa συμμετείχε στην έκθεση The Architect Show (tAS). Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά γεγονότα της χρονιάς.

Στο περίπτερο της Europa, παρουσιάστηκε σε πραγματικό δείγμα το σύστημα EUROPA ELEMENT ως επιπλέον στοιχείο του συστήματος Europa Minimal Frame. Κεντρικό στοιχείο ενδιαφέροντος για τους παρευρισκόμενους αποτέλεσε το Minimal σύστημα της Europa το οποίο παρουσιάστηκε και σε τομή τόσο στο περίπτερο όσο και στην έκθεση με τίτλο PANDEMIC MATERIALITY στην οποία προβάλλονταν σε ξεχωριστό χώρο προϊόντα τα οποία δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο από διαφορετικές εταιρίες.

Οι αρχιτέκτονες του Τμήματος Έργων της Europa ήταν παρόντες καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa στους επισκέπτες.
Η συμμετοχή της Europa στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας ακριβώς τον συνδυασμό της αισθητικής με την αρχιτεκτονική λύση που ακούει στο όνομα Europa.

, Συμμετοχή της EUROPA στην THE ARCHITECT SHOW (tAS), Κτίσμα & Αλουμίνιο