Aυτή η προτεραιότητά μας, ξεπερνά το εμπορικό μέρος της NXS και μεταμορφώνεται σε ιδανικό, ένα ιδανικό που μας καθοδηγεί στον δρόμο που χαράζουμε ως εταιρία και ως άνθρωποι. Είναι μονόδρομος, λοιπόν, για εμάς στην NXS το να προσφέρουμε στην κοινωνία και να χορηγούμε ομάδες ανθρώπων που αγωνίζονται, ειδικό- τερα όταν ο αγώνας αυτός είναι πολλές φορές άνισος.

Έπεσε στην αντίληψή μας μια γενναία προσπάθεια Γονέων Αυτιστικών Παιδιών προκειμένου να διασφαλίσουν τα ισότιμα δικαιώματά τους στην ζωή. Αυτός ο σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» (www.anagennisi-autismos.gr), ξεκίνησε το 2003 με όραμα αλλά και αγωνία να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών αυτών, καθώς αντιμετωπίζουν συχνά των κοινωνικό αποκλεισμό.

Από το 2020 και μετά από εκατοντάδες δραστηριότητες αλλά και την Λέσχη Δημιουργικής Απασχόλησης που έχουν δημιουργήσει, κατάφεραν να εξασφαλίσουν δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Πολύτιμο το έργο τους και μεγάλη η επιμονή τους στο να παρέχουν το καλύτερο δυνατό στα παιδιά τους.

Ο ίδιος ο κύριος Καμπούρης, γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης της NXS για άλλη μια φορά έδωσε εντολή σε σχεδιαστικό τμήμα και παραγωγή να κατασκευάσουμε πόρτα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών για να «θωρακιστεί» η είσοδος της στέγης στο Μαρούσι, οπότε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των παιδιών.

Στις 6 Οκτωβρίου βρεθήκαμε εκεί μαζί με το συνεργείο μας αλλά και με την παρέα των γονέων της «Αναγέννησης» να τοποθετήσουμε μια ακόμα πόρτα ασφαλείας NXS, μία πόρτα που συμβολίζει κάτι περισσότερο από την ασφάλεια ενός χώρου… Συμβολίζει την αλληλεγγύη των ανθρώπων, μία αλληλεγγύη που δεν σταματά μόνο σε ότι μας αγγίζει, αλλά πάει παραπέρα και γίνεται αγάπη και σεβασμός για την όποια δυσκολία του συνανθρώπου μας.

Μεγάλη μας τιμή και χαρά, για άλλη μία φορά, που γνωρίσαμε ανθρώπους που αγωνίζονται και κερδίζουν στην ζωή με πείσμα και υπομονή.

, “… στην NXS όλα ξεκινάνε απ’ τον άνθρωπο…και καταλήγουν στον άνθρωπο… αυτός ο δεσμός είναι ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για εμάς”, Κτίσμα & Αλουμίνιο