Καλωσορίζουμε τους συνεργάτες μας, εμπόρους και κατασκευαστές, στο πρόγραμμα ALUMINCO COLOR DAYS, μια ξεχωριστή προωθητική ενέργεια, που δίνει τη μέγιστη ευελιξία και περισσότερα πλεονεκτήματα στο δίκτυο ALUMINCO για να ανταποκριθεί στις σημερινές κοινωνικές συνθήκες και στις επερχόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας, πήγαμε πέρα από τους αριθμούς για να δημιουργήσουμε πραγματικό όφελος για εσάς και τον πελάτη σας, με μια δυναμική ενέργεια που προσφέρει τα πλέον δοκιμασμένα, πιστοποιημένα και υπερανθεκτικά χρώματα της κατηγορίας SMART σε SUPER ειδικές τιμές.

Στόχος του προγράμματος ALUMINCO COLOR DAYS είναι να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες πώλησης σε όλους τους συνεργάτες μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το πρόγραμμα ALUMINCO COLOR DAYS με ισχύ από 1/4/2020 έως και 30/9/2020, διατίθεται για όλα τα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας, αρχιτεκτονικά και περιφερειακά, και θα υποστηριχθεί μέσα από ένα digital πλάνο επικοινωνίας, που θα παροτρύνει τους εν δυνάμει αγοραστές κουφωμάτων αλουμινίου να επωφεληθούν της ευκαιρίας που προσφέρει η ALUMINCO και το δίκτυο της και να επιλέξουν το χρώμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Επικονωνήστε με τον πωλητή της περιοχής σας ή το υποκατάστημα που σας εξυπηρετεί η το Customer Service της εταιρείας. Όλοι είναι δίπλα σας για να σε βοηθήσουν να κερδίσεις.