Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, επικοινωνούμε μαζί σας για να ζητήσουμε την πολύτιμη βοήθεια σας προκειμένου να στηρίξουμε το παιδί ενός συναδέλφου, το οποίο πάσχει από μία επιθετική μορφή νεοπλασίας στα οστά, με αποτέλεσμα η ζωή του να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, μετά από αλλεπάλληλες επεμβάσεις και ακρωτηριασμούς.

Υπάρχουν ακόμη ελπίδες αν το παιδί μεταβεί άμεσα στο MD Anderson Cancer Center , το οποίο βρίσκεται στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα έξοδα είναι υπέρογκα και ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες της οικογένειας.

Παρακαλούμε κάθε επαγγελματική ένωση μέλος της Ομοσπονδίας μας και κάθε συναδέλφισσα ή συνάδελφο που έχει την δυνατότητα, να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του Γιάννη προκειμένου να αντιμετωπίσει τα υπέρογκα έξοδα και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες.                                                                                                                         Θεωρούμε ότι την παρούσα στιγμή πρέπει να πράξουμε τα μέγιστα προκειμένου να δώσουμε μία ευκαιρία στον Γιάννη να επιστρέψει κοντά μας υγιής και να συνεχίσει τη ζωή του.

Απευθυνόμαστε στον κλάδο γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και το έχουμε αποδείξει!

Η όποια οικονομική ενίσχυση είναι πολύ σημαντική και μπορεί να γίνει με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό ερανικό λογαριασμό ΕΤΕ με ΙΒΑΝ GR 7201101860000018662467960 και δικαιούχους την μητέρα του παιδιού Νικολέτα Πρίντεζη και το ίδιο το παιδί, Ιωάννη Κορολόγο.

Παρακαλούμε να προσφέρει ο καθένας αυτό που μπορεί, προκειμένου όλοι μαζί να σώσουμε τη ζωή ενός παιδιού .