Την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 η Πανελλήνια Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη ΓΣΕΒΕΕ, πραγματοποίησε διαδικτυακή συζήτηση, σχετικά με τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων του κλάδου και τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο της επιστροφής στην κανονικότητα.

Στη συζήτηση συμμετείχαν από τη ΓΣΕΒΕΕ οι κ.κ. Γεώργιος Καββαθάς Πρόεδρος, Δημήτριος Βαργιάμης Α’ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Βαφειαδάκης Β’ Αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Νικολόπουλος Γενικός Γραμματέας, οι επιστημονικοί συνεργάτες κ.κ. Λεωνίδας Βατικιώτης και Αντώνιος Αγγελάκης, καθώς και ο κ. Σωτήριος Παπαμιχαήλ από το νομικό τμήμα της ΓΣΕΒΕΕ.

Από την ΠΟΒΑΣ έλαβαν μέρος Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδροι, Αντιπρόσωποι, Μέλη των Δ.Σ. των Σωματείων, καθώς και οι επιστημονικοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, κος Θεόφιλος Παγιάτης, στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η επιδημιολογική κρίση και οι επιπτώσεις της στις μικρές επιχειρήσεις, ο πτωχευτικός νόμος, τα εργασιακά, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, η εκπαίδευση και η αδειοδότηση του επαγγέλματος. Τέλος πρότεινε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον πτωχευτικό νόμο.

Η ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμάτη ΓΣΕΒΕΕ, καθώς και όλα τα Μέλη των Σωματείων που έλαβαν μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση.