Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Συνθετικών Κουφωμάτων, στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» επί της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας.

Τα στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αποδεχόμενα την επίσημη πρόσκληση, συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση ενεργά και σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα ο Δρ. Νικόλαος Κεραμίδας Επιστημονικός Σύμβουλος, μίλησε για την Τεχνική Οδηγία Τοποθέτησης Κουφωμάτων και ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, για την Σήμανση CE, το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ και το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής POVAS – FPC.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης τόσο κατά τον χαιρετισμό του όσο και κατά τη διάρκεια του Β’ μέρους της συνέλευσης μίλησε για τις δράσεις, τα επιτεύγματα και τα μελλοντικά σχέδια της Ομοσπονδίας τα οποία όπως τόνισε είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Αναφέρθηκε στα φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού και την προσπάθεια σπίλωσης του έργου της Ομοσπονδίας από ορισμένους, η οποία προσπάθεια βεβαιώνει την απουσία δυνάμεων, την αγωνία τους και την παντελή έλλειψη προτάσεων που αντιμετωπίζουν.

Επίσης στη Συνέλευση συμμετείχαν από την ΠΟΒΑΣ οι κ.κ. Λάζαρος Ασλανίδης Α’ Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Πορτοκαλίδης Γ’ Αντιπρόεδρος και Χρήστος Ξανθόπουλος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Το προεδρείο ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη της ΠΟΒΑΣ για την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση του Π.Σ.Κ.Σ.Κ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΠΟΒΑΣ ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Π.Σ.Κ.Σ.Κ. για την τιμητική πρόσκληση και εύχονται στα νεοεκλεγέντα μέλη υπομονή, δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.