Ο ουρανοξύστης «Lighthouse Tower» αποτελεί ένα ακόμα δημιούργημα του γνωστού αρχιτέκτονα IIan Pivko, στην πόλη Tel Aviv του Ισραήλ, στο προάστιο Bat Yam. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι «χρυσοί» υαλοπίνακες που έχουν επιλεγεί, οι οποίοι ενσωματώνουν ένα ειδικό φίλτρο που προσφέρει μία εντυπωσιακή χρυσή απόχρωση. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2016 και αποτελεί βασικό κομμάτι του σχεδίου ανάπτυξης  της γειτονιάς Park Hayam, στο οποίο περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση της παραλιακής περιοχής που περιβάλλει το κτίριο με την δημιουργία πάρκων, εστιατορίων, καφέ και μπαρ. Όταν το έργο ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, θα αποτελεί έναν εντυπωσιακό ουρανοξύστη ιδιωτικών κατοικιών ύψους 167 μέτρων, με 50 ορόφους και 194 διαμερίσματα, ο οποίος συμπληρωματικά θα φιλοξενεί και ένα ξενοδοχείο. Οι ένοικοί του θα απολαμβάνουν την μοναδική θέα του παραλιακού μετώπου της περιοχής, καθώς και μια σειρά από ανέσεις, όπως εγκαταστάσεις πισίνας και γυμναστηρίου.

Η ALUMIL ανέλαβε να εξοπλίσει αυτό το μοναδικό, υψηλών απαιτήσεων έργο χάρη στην κομψότητα και τις υψηλές επιδόσεις των συστημάτων της. Συγκεκριμένα, στο έργο έχει τοποθετηθεί το νέο εξελιγμένοσύστημα SMARTIA Μ45000 στην ανασυρόμενη εκδοχή του για δίφυλλες τυπολογίες μεγάλων διαστάσεων (π.χ. πλάτος 4 μ. και ύψος 3 μ.). Το SMARTIAM4500 είναι πιστοποιημένο για τις υψηλές επιδόσεις του σε επίπεδο υδατοπερατότητας, ανεμοπερατότητας και αντίστασης στην ανεμοπίεση. Το σύστημα αποτελεί μία εξαιρετική λύση για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς και την τοποθέτηση σε υψηλά κτίρια λόγω της πολύ μεγάλης αντοχής που διαθέτει στην ανεμοπίεση.

Με το έργο αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η δυναμική παρουσία της ALUMILσε παγκόσμιο επίπεδο και η σταθερή εμπιστοσύνη που δείχνουν διεθνείς πελάτες στα προϊόντα της εταιρείας, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.