Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Architectural Aluminium Academy στην Μεταμόρφωση Αττικής, με την ευκαιρία της αποφοίτησης συναδέλφων κατασκευαστών που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κατασκευαστής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» χρονικής διάρκειας 50 ωρών.

Ο κος Θεόφιλος Παγιάτης είχε την ευκαιρία για αρκετή ώρα να συζητήσει με τους συνάδελφους που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον κύκλο εκπαίδευσης, σχετικά με θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την κατάρτιση, αλλά και σημαντικά προβλήματα του κλάδου.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε την απονομή των βεβαιώσεων σπουδών στους συνάδελφους που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο κύκλο εκπαίδευσης. Οι απόψεις που εκφράστηκαν από όλες τις πλευρές ήταν ικανοποιητικές για την ποιότητα της εκπαίδευσης, ενώ οι κατασκευαστές δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για την επερχόμενη πιστοποίηση.

Από την πλευρά του ο κος Παγιάτης επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία θα πράξει ότι είναι δυνατόν για να ξεκινήσουν το συντομότερο οι πιστοποιήσεις των συναδέλφων.

, Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στην αποφοίτηση συναδέλφων κατασκευαστών, Κτίσμα & Αλουμίνιο