Στην NXS doors, screens, interior τα τελευταία χρόνια και μετά την εγκατάσταση σε νέο σύγχρονο εργοστάσιο, επενδύουν συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και μηχανήματα έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα τους να ανταποκρίνονται στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών τους. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης ένα νέο μηχάνημα προστέθηκε στην παραγωγή, αυτή την φορά το μηχάνημα αφορά στην παραγωγή πορτών, πάγκων και ερμαριών.

Το νέο μηχάνημα συγκόλλησης περιθωρίων και άκρων ξύλου Master M200-23 της εταιρίας FRAVOL είναι το νέο μηχάνημα που ήρθε και προστέθηκε στην γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της NXS. Αυτή η συγκολλητική προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στην γραμμή παραγωγής αφού χρησιμοποιεί νέας τεχνολογίας κόλλες πολυουρεθάνης, οι οποίες αυξάνουν την ποιότητα της κόλλησης και κατ’ επέκταση την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. Η αναβάθμιση αυτή συμπίπτει πλήρως με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την εξαγωγή των προϊόντων της NXS εντός και εκτός Ευρωζώνης.

Ήδη το εκπαιδευμένο προσωπικό της NXS αξιοποιεί την συγκολλητική της FRAVOL και τα αποτελέσματα είναι πλήρως ικανοποιητικά, οπότε και πλέον αποτελεί μέρος της γραμμής παραγωγής των τομέων ΠΟΡΤΕΣ, ΚΟΥΖΙΝΕΣ και ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ της NXS.