Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, μετά από ένα δυναμικό κύκλο διαφημιστικής προβολής στα τηλεοπτικά μέσα, μας παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα www.valealouminio.gr που αναπτύχθηκε στα πλαίσια μιας συστηματικής και ολοκληρωμένης Digital Καμπάνιας.

Κύριο μέλημα, καθόλη τη διαδικασία της ανάπτυξης του νέου website, αποτέλεσε η δημιουργία μιας σύγχρονης, καλοσχεδιασμένης ιστοσελίδας που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης να ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα των ελληνικών κουφωμάτων αλουμινίου, όπως την αντοχή στο χρόνο, την προστασία από τις καιρικές συνθήκες, την ηχομόνωση, την πολυετή διάρκεια, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ασφάλεια και τον απεριόριστο συνδυασμό σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτά.
Επιπλέον, στο νέο website μπορεί ο ενδιαφερόμενος να πληροφορηθεί για την ισχυρή θέση του κλάδου αλουμινίου στην εγχώρια οικονομία.

Η αισθητική αναβάθμιση είναι εμφανής από το πρώτο κλικ και η πρόσβαση για το σύνολο των πληροφοριών είναι τώρα άμεση και πιο ολοκληρωμένη.

Η νέα ιστοσελίδα πραγματοποιείται με τη συνεισφορά των εταιρειών μελών της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου: ΜΥΤILINEOS, ALUMIL, EXALCO, ELVIAL, ALFA, ALUMINCO, ETEM, EUROPA, και ΝΕΟΚΕΜ.