Η Europa, για πρώτη φορά συμμετέχει στον διαγωνισμό Made In Greece και λαμβάνει GOLD Βραβείο στην κατηγορία του Επώνυμου Βιομηχανικού Προϊόντος για το πρωτοποριακό σύστημα Europa Minimal Frame. Σε μια σημαντική τελετή που έλαβε χώρα την Δευτέρα 10 Ιουνίου στο περιστύλιο του Ζάππειου, η επιτροπή των βραβείων αναγνώρισε την συμβολή της Europa στα νέα καινοτόμα προϊόντα ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής. Τα Made In Greece Awards διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (Ε.Λ.Α.Μ.) και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι την μεγαλύτερη αναγνώριση σε επίπεδο Marketing για προϊόντα που παράγονται από ελληνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Manager της Europa κα Μαρία Μιχαλοπούλου, καθώς ο διαγωνισμός και η τελετή διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Marketing και στοχεύουν ακριβώς στην εξωτερίκευση της Ελληνικής Βιομηχανικής και Αγροτικής παραγωγής, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τα αποτελέσματα. Απώτερος στόχος η ενδυνάμωση των Brands και η ενίσχυσή τους μέσα στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους στην χώρα μας.

Για την Europa η βράβευση είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτέλεσε μια εκ των διελάσεων που όχι απλά δεν αποχώρησε παραγωγικά από την χώρα, αλλά παράμεινε και διατήρησε το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα. Η Europa επέλεξε να μείνει Ελλάδα δίνοντας δουλειά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας στην κρίση, όμως παράλληλα δεν ξέχασε να σχεδιάζει το μέλλον.