Για ακόμη μια χρονιά η Europa βραβεύεται στα HR Awards της Boussias Communications. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν μια κορυφαία διοργάνωση του χώρου του Human Resources Management στην Ελλάδα, και ειδικά φέτος σχετίζονται με τον τρόπο και τις διαδικασίες που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Πιο συγκεκριμένα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στο Sofitel Athens Airport η Europa βραβεύτηκε με Bronze Award στην κατηγορία «Best Crisis Management Strategy» με την υποψηφιότητά της με τίτλο «Μένουμε EUROPA! Μένουμε Ασφαλείς!» για το σύνολο των πολιτικών που σχεδίασε και εφάρμοσε κατά την περίοδο της πανδημίας του COVID-19, με στόχο να διασφαλίσει τόσο τους εργαζομένους της όσο και τους συνεργάτες της από τον κίνδυνο της πανδημίας αλλά και να αποτρέψει την διάδοση του ιού στο σύνολο των 350+ εργαζομένων. Το βραβείο παρέλαβε η κα Δήμητρα Κοντρογιάννη HR Director της Europa.

Η βράβευση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που κατέβαλε η εταιρεία.
Είναι βασική πολιτική της Europa να δίνει την μέγιστη σημασία στην προστασία των εργαζομένων της. Μένουμε Ασφαλείς, σημαίνει Μένουμε Europa!

, Νέα βράβευση για την EUROPA στα HR AWARDS 2021, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Σχετικά με την Europa
Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 47 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 υπαλλήλους, εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.
Ιστοσελίδα
E-mail