Στον απόηχο της φετινής Έκθεσης Οικοδομή, που σημείωσε τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας στο Metropolitan Expo το σύνολο του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου από την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχει δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας και  ενθουσιασμού για το μέλλον της βιομηχανίας αλουμινίου. Η υψηλή συμμετοχή και η παρουσία κορυφαίων εταιρειών αντανακλούν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ανάπτυξης και της καινοτομίας που διαμορφώνουν την πορεία του κλάδου.

Οι κατασκευαστές που συμμετείχαν παρουσίασαν τα νεότερα συστήματα και προϊόντα αλουμινίου, προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις και σύγχρονες προσεγγίσεις και αναδεικνύοντας την ανταγωνιστικότητα και την προοπτική της βιομηχανίας.

Παρουσιάστηκε μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, από καινοτόμες κατασκευές έως συστήματα ενεργειακής απόδοσης, Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα βιωσιμότητας, εξοικονόμησης ενέργειας και αειφόρου ανάπτυξης, καθώς και η ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας και των εξαγωγικών προοπτικών του κλάδου.

Στις σελίδες μας θα βρείτε ένα πλούσιο αφιέρωμα στην Έκθεση Οικοδομή και στις λαμπρότερες συμμετοχές, που αναδεικνύει τη σημασία του θεσμού για την εξέλιξη του κλάδου, παρέχοντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για όλους όσους είναι ενεργοί σε αυτόν.

Παράλληλα, στο τεύχος αυτό, διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον άνθρωπο που βρίσκεται στο τιμόνι της Cosmos Aluminium, κατόπιν της συγχώνευσής της με την ΕΤΕΜ. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Μαμέκα, που έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους εκατό κορυφαίους διευθυντές εργοστασίων στο χώρο του αλουμινίου. Η κορυφαία αυτή συνύπαρξη, δημιουργεί προσδοκίες για μια νέα πορεία καινοτομίας και διάκρισης στα ελληνικά και διεθνή δρώμενα.
Στη συνέχεια διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση σχετικά με τις τάσεις που προβλέπεται να ακολουθήσουν οι τιμές του αλουμινίου μέσα στη νέα χρονιά, καθώς και ποια είναι η προβλεπόμενη πορεία της αγοράς.

Στο άρθρο μας για τα ράουλα αλουμινίου, μάθετε πώς θα εξασφαλίσετε την υψηλή απόδοση και την αισθητική υπεροχή των κουφωμάτων σας, μέσω μιας απλής διαδικασίας αντικατάστασης ραούλων.

Όπως πάντα, στο τεύχος αυτό, το τελευταίο της χρονιάς, θα ανακαλύψετε όλα τα νέα και πρωτοποριακά συστήματα και προϊόντα, καθώς και ποικιλία ειδήσεων και θεμάτων που αναδεικνύουν την πλούσια και δυναμική φύση της βιομηχανίας του αλουμινίου και της κατασκευής.