Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Εργαζομένων των Εταιρειών EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ.ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ Α.Ε.

Με το έναυσμα της νέας χρονιάς και σηματοδοτώντας την δυναμική επανεκκίνηση της εταιρείας, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της EUROPA, αλλά και της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2019 στο κέντρο διασκέδασης ATLANTIS PRIVE CLUB στην Σκάλα Ωρωπού την Παρασκευή 08/02/2019. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 450 άτομα, όπου οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν με αμείωτο κέφι.

Σε μια άκρως ενωτική παρουσία, σύσσωμη η Γενική Διεύθυνση συμμετείχε στην εορταστική βραδιά. Με τον θερμό της λόγο η Γενική Διευθύντρια της EUROPA κα Ανούς Τζιρακιάν, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ κου Λυμπαρέτ Τζιρακιάν, απηύθυναν μήνυμα ενότητας και σταθερότητας. Έγινε αναφορά στις επενδύσεις που λαμβάνουν χώρα, την νέα εμπορική πολιτική, την έμφαση στην εξωστρέφεια, την ιδιαίτερα σημαντική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σταθερά ανοδική πορεία της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ. Όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε «ΜΑΖΙ, EUROPA και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ, αλλά και όλες οι άλλες εταιρείες μας, να δώσουμε από κοινού έναν έντιμο και καλό αγώνα. Μια προσπάθεια που έχει ήδη δείξει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. […] Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας αυτού του καλωσορίσματος, για να στείλουμε από κοινού ένα μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ισχυρής ΔΥΝΑΜΗΣ. Μιας δύναμης που χάρη στην στήριξή σας, θα μας οδηγήσει όλους ΜΑΖΙ να παλέψουμε στα δύσκολα. Με ενότητα και με αγάπη σε αυτό που κάνουμε».

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή αποτέλεσε η παρουσία του «παλαιότερου εργαζομένου» και ιδρυτή της EUROPA, του κκ. Γρηγόρη Τζιρακιάν, ο οποίος με συγκίνηση απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση και πρωτοστάτησε με τις ευχές του στην Κοπή της Πίτας για το 2019. Στην συνέχεια και στα πλαίσια μιας συνολικά επιτυχημένης βραδιάς, κληρώθηκαν δώρα προς τους εργαζομένους, ενώ την παράσταση έκλεψε η παρουσία εκατοντάδων μπαλονιών και photobooth, δίνοντας την ευκαιρία για στιγμές διασκέδασης στους συμμετέχοντες. Εκ μέρους της EUROPA και της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ αποστέλλονται ευχές για το νέο έτος και η δέσμευση για μια χρονιά γεμάτη δράσεις, events και δυναμική παρουσία.

By |2020-11-24T10:01:22+03:0014 Μαρτίου, 2019|ΕΙΔΗΣΕΙΣ|0 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =

Go to Top