Δίπλα στο ελληνικό στράτευμα του Έβρου, το οποίο αυτές τις μέρες δίνει σκληρή μάχη για να κρατήσει τα σύνορα της πατρίδας μας κλειστά, βρέθηκε η Exalco, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής εξαγωγών της Λαρισινής εταιρίας κ. Αργυρόπουλος Παναγιώτης, βρέθηκε ως επικεφαλής κλιμακίου στο Φυλάκιο 1 της Καστανιάς και παρέδωσε ένα φορτηγό γεμάτο με στρατιωτικά υλικά πρώτης ανάγκης, και συγκεκριμένα υλικά για την περίφραξη των συνόρων μας, με σκοπό την ενίσχυσή τους.

Τα υλικά παραδόθηκαν στον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο κ. Ιλαρίδη Άγγελο, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του Προέδρου της Exalco, κ. Καντώνια Αστ. Ιωάννη και της Διοίκησης της εταιρίας:

– «Η Exalco στηρίζει και θα στηρίζει πάντα τον αγώνα που δίνει το ελληνικό στράτευμα απέναντι σε όλους όσους επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την πατρίδα μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός ενωμένος στέκεται δίπλα στους Έλληνες αξιωματικούς, στρατιωτικούς και αστυνομικούς».

Ο Αντιστράτηγος κ. Ιλαρίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Exalco για την «πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική προσπάθεια».

www.exalco.gr